VoicePortal
Ατομικές-σόλο συνεδρίες

ατομικες Σολο συνεδριεσ

Οι ατομικές Σόλο συνεδρίες είναι η εξειδίκευση πάνω στην φωνή και την μουσική που παρέχει η VoicePortal! Ανάλογα τους στόχους σου, φτιάχνουμε μαζί το πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία:

ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & ΑΝΑΠΝΟΗ FREE FLOW

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & ΑΝΑΠΝΟΗ FREE FLOW

( ΕΛΛΗΝΙΚΟ / ΞΕΝΟ )

ΟΡΘΟΦΩΝΙΑ & ΑΝΑΠΝΟΗ FREE FLOW

ΠΙΑΝΟ / ΑΡΠΑ

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΙΑΝΟ / ΑΡΠΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

voiceportal

Γιατί στην VoicePortal;

Μάθε τα πάντα για τις υπηρεσίες μας και  την καινοτόμο πρακτική FreeFlow.

Αναπαραγωγή Βίντεο

ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & ΑΝΑΠΝΟΗ FREE FLOW

Η τέχνη του λυρικού τραγουδιού και της όπερας τώρα στα χέρια σου!

Ακολούθησε τις ατομικές μας συνεδρίες και με την καθοδήγηση της vocal coach μας, MezzoSoprano Σταματίας Μολλούδη, κατάκτησε τα μυστικά της λυρικής φωνής και του λυρικού και οπερατικού ρεπερτορίου!

 

Πλήρης εξειδίκευση στις ανάγκες του λυρικού τραγουδιού και μια αναλυτική προσέγγιση πάνω στην διαδικασία της λυρικής φώνησης και αναπνοής, με την καινοτόμο πρακτική Free Flow. Προετοιμάζουμε και δουλεύουμε πάνω στους ρόλους που είναι να ερμηνεύσεις, δημιουργούμε το portfolio σου με ρεπερτόριο ειδικά για την χροιά και το χρώμα της φωνής σου, αλλά και για την ιδιοσυγκρασία του χαρακτήρα σου! Πάντα έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την υγεία και την προστασία των φωνητικών χορδών και του συστήματος φώνησης, για την μακροζωία της οπερατικής σου πορείας.

 

Η συνεδρία γίνεται με την συνεργασία κοραπετίτορα – πιανίστα συνοδού, δίνοντάς σου σημαντική εμπειρία πάνω στο πώς να συνεργαστείς με έναν πιανίστα, αλλά και με backing track, δίνοντάς σου την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία.

 

Παράλληλα, ακολουθώντας το εξειδικευμένο πρόγραμμα Όπερας της VoicePortal, σου προσφέρουμε μια κατάρτιση όχι μόνο πάνω στη λυρική φωνητική τεχνική αλλά και στα υπόλοιπα απαραίτητα γνωστικά αντικείμενα (θεωρία, ιστορια, στυλ, κίνηση, υποκριτική) καθώς και μια ολοκληρωμένη σφαιρική γνώση του κόσμου της όπερας, σημαντικά εφοδια για να πετύχεις τα όνειρά σου!

* Η συνεδρία τραγουδιού μπορεί να συνδυαστεί με μία Σόλο+ συνεδρία για την ακόμη μεγαλύτερη εξειδίκευση στο μουσικό είδος που αγαπάς. 

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & ΑΝΑΠΝΟΗ FREE FLOW
( ΕΛΛΗΝΙΚΟ /ΞΕΝΟ )

Μάθε όλα τα μυστικά του τραγουδιού, όποιο μουσικό είδος και αν θέλεις να τραγουδήσεις!

Ελληνικό ή ξένο, έντεχνο, λαϊκό, σύγχρονο, ροκ, ποπ, ή τζαζ, μέσα από τις εξατομικευμένες ατομικές μας συνεδρίες θα ανακαλύψουμε και θα εμβαθύνουμε μαζί στο ρεπερτόριο που σου ταιριάζει καλύτερα. Με την καθοδήγηση της vocal coach μας, MezzoSoprano Σταματίας Μολλούδη, και την καινοτόμο πρακτική της Free Flow, εμβαθύνουμε στην αναπνοή και το τραγούδι, και πετυχαίνουμε όλους τους στόχους και τα όνειρά σου! Δημιουργούμε μαζί την καλλιτεχνική σου προσωπικότητα, θωρακίζοντας παράλληλα την υγεία και την προστασία των φωνητικών χορδών και του συστήματος φώνησης.

 

Η συνεδρία γίνεται με συνοδό πιανίστα αλλά και με backing track. Έτσι μαθαίνεις πώς να λειτουργείς και στις δύο συνθήκες, και σε συνεργασία με έναν συνάδελφο μουσικό αλλά και με την μουσική playback, εμπειρία που θα σου χρειαστεί στην επαγγελματική σου πορεία.

 

Για ακόμα πιο ολοκληρωμένη διαμόρφωση της καλλιτεχνικής σου προσωπικότητας σου προτείνουμε να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που έχουμε δημιουργήσει ανάλογα για το κάθε είδος τραγουδιού, το οποίο θα σου παρέχει εκτός από την τεχνική τραγουδιού και αναπνοής, και τα υπόλοιπα εφόδια που χρειάζεσαι για να πετύχεις στην μουσική σκηνή (ανάγνωση παρτιτούρας, θεωρία, σκηνική παρουσία κ.α.)!

* Η συνεδρία τραγουδιού μπορεί να συνδυαστεί με μία Σόλο+ συνεδρία για την ακόμη μεγαλύτερη εξειδίκευση στο μουσικό είδος που αγαπάς. 

ΟΡΘΟΦΩΝΙΑ & ΑΝΑΠΝΟΗ FREE FLOW

Θωράκισε την υγεία της φωνής σου με τις αποκλειστικές ατομικές συνεδρίες ορθοφωνίας!

Είτε είσαι ηθοποιός, είτε επαγγελματίας φωνής, ομιλητής, ραδιοφωνικός παραγωγός, δάσκαλος, παρουσιαστής, είτε θέλεις απλά να φροντίσεις την φωνή σου και να μιλάς με καθαρότητα και πειθώ, στην VoicePortal μπορούμε να σε βοηθήσουμε να μιλάς με αυτοπεποίθηση και υγεία.

 

Η καινοτόμος πρακτική Free Flow της vocal coach μας, MezzoSoprano Σταματίας Μολλούδη, είναι το κατάλληλο εργαλείο για να μπορέσεις να καταπολεμήσεις την όποια βραχνάδα ή ενόχληση έχεις, με αποτέλεσμα να μπορείς να μιλάς δυνατά, σθεναρά, να πείθεις τον συνομιλητή σου και να αποπνέεις ηρεμία και αυτοπεποίθηση.

 

Επιπλέον, αν επιλέξεις τα ολοκληρωμένα προγρ΄άμματα ορθοφωνίας (με ιδιαίτερη εξειδίκευση για τους ηθοποιούς), μαθαίνεις και επιπλέον εφόδια που θα σε εφοπλίσουν κατά της φωνητικής καταπόνησης και εξασκείς νέες τακτικές για την ενδυνάμωση της έντασης και της χροιάς της φωνής σου.

* Η συνεδρία ορθοφωνίας για ηθοποιούς μπορεί να συνδυαστεί με μια Σόλο+ συνεδρία για την ακόμη μεγαλύτερη εξειδίκευση στο θεατρικό μουσικό είδος που αγαπάς. 

ΠΙΑΝΟ / ΑΡΠΑ

Μάθε να παίζεις μουσική σε αυτά τα δύο μαγευτικά όργανα!

Το πιάνο, σημαντικό εργαλείο για την ζωή και το έργο σχεδόν κάθε μουσικού, είναι ένα δεσποτικό μέσο έκφρασης και μουσικής, αλλά και σημαντικό εργαλείο κατανόησης της μουσικής θεωρίας και αρμονίας.

 

Η άρπα, ένα από τα αρχαιότερα όργανα, είναι ένα νεραϊδένιο όργανο που μπορείς να δοκιμάσεις στον χώρο μας, και να πειραματιστείς με τον ονειρικό της ήχο!

 

Με τις εξατομικευμένες ατομικές Σόλο συνεδρίες πιάνου / άρπας θα χτίσουμε μαζί το ρεπερτόριο που σε ενδιαφέρει.

 

 

Επιπλέον, η VoicePortal σου προτείνει και ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιάνου/άρπας, όπου συνδυάζουμε την ατομική συνεδρία με ομαδικά, για να εξελίξεις περαιτέρω την θεωρητική κατανόηση, την μουσικότητά και την παικτική σου ικανότητά στα όργανα αυτά!

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Το τραγούδι αποτελεί κύριο μέσο έκφρασης για μεγάλους και για παιδιά!

Όσων ετών κι αν είναι ένα παιδί μπορεί να ξεκινήσει το τραγούδι, με κατάλληλο ρεπερτόριο και δραστηριότητες ανάλογα την ηλικία του. 

 

Η vocal coach μας, MezzoSoprano Σταματία Μολλούδη, με την καινοτόμο πρακτική της Free Flow, βοηθάει τα παιδιά ήδη από μικρή ηλικία να συνδεθούν με την διαφραγματική τους αναπνοή και να μπορούν να μιλούν και να τραγουδούν δυνατά και καθαρά.

 

Η συνεδρία προσφέρεται σε προσαρμοσμένη διάρκεια ανάλογα με την ηλικία, ενώ μπορεί επίσης να συνδυαστεί με πιάνο ή/και άρπα (combo)  για μια πιο ολοκληρωμένη μουσική εκπαίδευση του παιδιού. 

 

Και υπάρχουν φυσικά και τα εξειδικευμένα προγράμματα για παιδιά που παρέχει η VoicePortal που τους δίνουν μια ακόμα μεγαλύτερη επαφή με την μουσική, με ευρύτερες γνώσεις και περισσότερες δραστηριότητες για τους μικρούς μουσικούς μας!

 

ΠΙΑΝΟ / ΑΡΠΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Μαθαίνοντας ένα μουσικό όργανο, το παιδί μπαίνει από νωρίς στον κόσμο της μουσικής!

Ανακαλύπτει εύκολα να διαβάζει, να παίζει και να γράφει μουσική, και κατανοεί τις μουσικές έννοιες και θεωρίες. Μέσα από βιβλία κατάλληλα για μικρότερες ηλικίες, με ευχάριστες μελωδίες, μαθαίνουμε σιγά σιγά ό,τι χρειαζόμαστε για να γίνουμε μεγάλοι μουσικοί.

 

Το πιάνο είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την πορεία κάθε μουσικού, καθώς βοηθά είναι ένα μέσο όχι μόνο μουσικής έκφρασης αλλά και κατανόησης της μουσικής, ενώ ο πειραματισμός στην άρπα μας προσδίδει μια επιπλέον μουσικότητα και εκφραστικότητα.

 

Με εξατομικευμένες ατομικές συνεδρίες και προσαρμοσμένη διάρκεια ανάλογα με την ηλικία, χτίζουμε ένα ρεπερτόριο που πάνω από όλα μας αρέσει να παίζουμε! Κάνουμε τη μουσική παιχνίδι και έτσι μαθαίνουμε ακόμα περισσότερα. 

 

Παράλληλα, η εκμάθηση οργάνου μπορεί να συνδυαστεί με τις συνεδρίες τραγουδιού (combo) για μια πιο ολοκληρωμένη μουσική εκπαίδευση του παιδιού. Ενώ με τα εξειδικευμένα προγράμματα για παιδιά που παρέχει η VoicePortal, μπορούμε να αποκτήσουμε μια ακόμα μεγαλύτερη επαφή με την μουσική, με ευρύτερες γνώσεις και περισσότερες δραστηριότητες!

Οι ατομικές Σόλο συνεδρίες παρέχονται στις διάρκειες των 40′, 50 & 60‘ για τους ενήλικες, και 30′ & 40′ για τα παιδιά, σε συχνότητα 1 ή 2 φορές/ εβδομάδα, δια ζώσης ή εξ αποστάσεως. Κανόνισε σήμερα την πρώτη σου συνεδρία, έλα να σε γνωρίσουμε και να σου προτείνουμε το πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στους στόχους και τα όνειρά σου!